Redneck Junior

Speciaal voor kinderen is er een leuke variant bedacht op het Redneck Summercamp waarmee we een leuke middag kunnen vullen. De jeugd komt aan bij het Redneck Summercamp alwaar ze door onze Rednecks worden ontvangen met ranja en Real American Chocolate Cookies. Hierna zal de strijd losbarsten tussen de ploegen die het tegen elkaar op gaan nemen bij verschillende activiteiten zoals het welbekende touwtrekken, een kruiwagenrace, wc bril werpen, bolo ball gooien, varkentje schieten en een sponzenrace.

Bij de games hopen onze Rednecks op enige assistentie van de begeleiders om de scores bij te houden. Tussendoor gaan we nog een keer lekker wat drinken en kan iedereen zich even vermaken met voetbal, jeu de boules, frisbee gooien of één van de andere spelletjes uit onze speelkist. Even bij de beestjes in de Redneckfarm kijken is natuurlijk ook wel erg leuk. Na de juniorgames moet het buikje nog gevuld worden en dit gaan we op het veld bij de BBQ-shack doen. Hier kunnen de kinderen zelf een broodje hamburger en een broodje hotdog maken.

Daarnaast zijn er voldoende marshmallows en koekjes waarmee een overheerlijk toetje kan worden gemaakt. Het minimum aantal deelnemers aan het Redneck Summercamp Junior is 20.
Het Redneck Summercamp Junior duurt ongeveer 4 uur.
De kosten bedragen € 25,00 per kind.
Het is voor kinderen vanaf 10 jaar.