Junior karten

Voor alle stoere jongens en meisjes is het mogelijk om tegen elkaar te racen in juniorkarts op ons indoor kartcircuit! Juniorkarten kan vanaf een minimum lengte van 1.30 m. en een minimum leeftijd van 7 jaar vereist. De jeugd die bij ons komt karten krijgt in de instructieruimte uitleg over de karts, rijtechniek, vlaggen en veiligheid. In deze ruimte bevinden zich ook alle materialen waarmee aan de veiligheidsvoorschriften voldaan wordt.


Mario’s party

Kart race & eten!
Na de uitleg over ons parcours, het vlaggensysteem en de algemene regels over het racen,is het tijd om te karten! In deze heat kunnen de kleine coureurs 10 rondes lang proberen de beste lijn te vinden om een zo mooi mogelijke tijd in de finale te kunnen rijden. Na de trainingsronde volgt een korte pauze met huisgemaakte popcorn en ranja. Vervolgens melden de coureurs zich in de pits voor de finaleronde van 10 minuten. Wie zal er als eerste over de finish komen? Natuurlijk zijn alle kinderen winnaars en zullen ze een leuk aandenken aan dit feestje meekrijgen. Afsluiten met echte Amerikaanse pancakes om zelf te versieren of frietjes met een snack naar keuze. Onbeperkt frambozenlimonade en een raketje maken dit feest compleet.

Minimaal 4 kinderen
Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
Prijs: € 27,50 p.p.

 

Luigi’s feestje

Karten, glowbowlen & eten!
Bij Luigi is het altijd feest want op jouw verjaardag gaan jullie eerst een super spannende heat karten op ons indoor kartcircuit. Na de uitleg over ons parcours, het vlaggensysteem en de algemene regels over het racen,is het tijd om te karten! De kleine coureurs kunnen zich een kwartier lang uit leven op onze baan. Aansluitend gaan de kids een uur bowlen op de flitsende glowbowlingbanen. Het feestje wordt afgesloten met heerlijke pancakes om zelf te versieren of frietjes met een snack naar keuze. Ook bij dit arrangement zal onbeperkt frambozenlimonade worden geschonken en hebben wij een cadeautje voor de jarige.

Minimaal 6 kinderen
Tijdsduur ongeveer 2 uur
Prijs: € 20,- p.p.

Yoshi’s knalfuif

Kart race, glowbowlen & eten!
Dit is een combinatie van Luigi’s en Mario’s feestje, oftewel een kart race bestaande uit een vrije training van 12 rondes, een finaleheat van 10 minuten, 1 uur glowbowlen op een van onze glowbowlingbanen, onbeperkt ranja, frietjes met snack of Amerikaanse pancakes en een raketje na. Bij dit arrangement krijgt iedereen een leuk aandenken aan het karten en er zit ook nog een cadeautje voor de jarige bij.
Minimaal 6 kinderen
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Prijs: € 30,- p.p.


Wil jij een leuke uitnodiging maken? Klik dan op de afbeelding hieronder!